Kennis-maken of inschrijven

Regionale samenwerking

Als Scholengroep Veluwezoom werken we samen met diverse (onderwijs)partners in de regio. Op die manier realiseren we Passend Onderwijs voor elk kind. Met overige schoolbesturen en de gemeenten investeren we in de toekomst van onze kinderen.

 

PassendWijsPassend Onderwijs is bedoeld om ervoor te zorgen dat elk kind een goede onderwijsplek krijgt. Zo nodig met wat extra aandacht en begeleiding. Lukt dat niet bij ons, dan zoeken we een geschikte school waar dat wel kan. Wij maken deel uit van het Samenwerkingsverband PassendWijs, dat verantwoordelijk is voor het inrichten en realiseren van Passend Onderwijs in onze gemeenten en daaromheen.

 

Naar het voortgezet onderwijs
De bestuurders van primair (PO) en voortgezet onderwijs (VO) pakken alle kansen aan om de overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs soepel te laten verlopen. Voor onze leerlingen is er bijvoorbeeld een informatiebrochure. En voor de scholen is een model onderwijskundig rapport beschikbaar.

 

Samenwerken in en met gemeente
Waar kunnen we samen meer bereiken? Regelmatig spreken de bestuurder van Scholengroep Veluwezoom en andere schoolbesturen, plus gemeenten Rheden en Rozendaal elkaar over dit onderwerp. Er zijn vier speerpunten benoemd waar samenwerking waardevol is: gezondheid, kansenongelijkheid, veiligheid en duurzaamheid.

 

Kinderopvang

Onze scholen werken samen met Puck & Co en DOK13.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren