Kennismaken & vacatures

Toekomstgerichte scholen, die veel samenwerken

Scholengroep Veluwezoom vervult de prachtige opdracht om ruim 1850 kinderen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal goed basisonderwijs te geven. 

 

Koers en ambitiesOnze tien scholen en het bestuursbureau doen dit vanuit een sterke koers, een waardenvolle missie en heldere ambities. Onze professionals, leerlingen en netwerken zijn onze rijkdom. Iedereen doet mee vanuit eigen talent en expertise. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor toekomstgericht onderwijs. 

 

Sterk openbaar basisonderwijs

Elke stap, vandaag en morgen, bepaalt mede de toekomst van de leerlingen. Nieuwsgierigheid heeft een belangrijke plek in onze scholen. Het is een motor voor leren en samenleven. Sterk onderwijs gaat over: Wie ben je, hoe leer je, wat zijn je talenten? Over goed leren samenwerken. Over je comfortabel voelen in het opbouwen van nieuwe kennis. 

 

Al jaren staan wij voor sterk onderwijs. Onze scholen bouwen er stevig aan. We verbinden mooie leeropbrengsten met een rijke persoonlijke ontwikkeling. Kennis en vaardigheden worden verdiept door ze op allerlei wijzen toe te passen. 

 

We zijn een lerende netwerkorganisatie, altijd nieuwsgierig hoe het beter kan!

 

Hannelore Bruggeman  

"Wij richten ons op mooie opbrengsten en hoge verwachtingen. Vaak hoor je spreken over hoge of lage leeropbrengsten. Maar op kindniveau bestaan die niet. Onze keuze ondersteunt de mooiste ontwikkeling bij kinderen. Daar doen wij het voor!"

 
Hannelore Bruggeman, voorzitter college van bestuur

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren