Kennismaken & vacatures

2013-2014: ikjijwij-project op elke school

Bij de start van ikjijwij kozen ouders en directeuren ter inspiratie een project om concreet aan te pakken op de ikjijwij-manier.

 

Rheder Enk

Rheder Enk 2013

Het project Schoonmaakdag in de buurt werd geadopteerd door Berko Mulder (MR-lid, lid Kenniskring Identiteit en ouder) en Bart Bosman (ouder en ikjijwij-ambassadeur) van Rheder Enk.

 

“Bij onze nieuwe school en het nieuwe schoolplein hoort nu eenmaal een schone omgeving! “

 

 

 

 

 

 

 

Daltonschool Prinses Margriet

Prinses Margriet 2013

Leerlingenraad werd geadopteerd door Daltonschool Prinses Margriet.

 

We starten vanaf groep 5 een leerlingenraad zodat kinderen kunnen mee discussiëren en mee beslissen.”

 

Op de foto v.l.n.r. Dennis de Ruiter (leerkracht), Conny Blaauw (directeur), Marit van Daalen (leerkracht), Miranda Derksen (lid MR) en Manon Kelderman (leerkracht).

 

 

 

 

De Kameleon

2013 KameleonDeze week besteden we aandacht aan de passie of hobby van … en dat kan zijn een leerling, leerkracht, ouder of kleuter.

 

Dit project adopteerden Marcelle Visser (directeur en lid Kenniskring Identiteit) en Eric Slag (leerkracht en lid Kenniskring Identiteit) voor De Kameleon.

 

 

 

 

 

 

't Sterrenbos

2013 SterrenbosSpeciale basisschool ’t Sterrenbos koos Mooi schoolplein. Het team heeft de ambitie om bij de prachtig gerenoveerde school in Dieren een goede speelomgeving te creëren.

 

Op de foto v.l.n.r. Annemieke Hogerbrugge (ouder), Johan Vijfvinkel (MR-lid, lid Kenniskring Identiteit), Marc Nieuwland (leerkracht, lid Kenniskring Identiteit) en Marja Wegman (directeur).

 

 

 

 

 

't Schaddeveld

Schaddeveld 2013

Uitbreiden van de ouderavond werd de keuze van Peter de Bruijn (directeur) en Antoinet Roeling (MR en ouder) ‘t Schaddeveld in Dieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daalhuizen koos voor: Lagerhuisdebat en NL-Doet.

De Wensvogel ging aan de slag met wensen.

Bij Dorpsschool Rozendaal gingen kinderen met opa's en oma's naar hun werk.

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren