Scholengroep Veluwezoom

Bezoekadres:

Doesburgsedijk 7

6953 AK  Dieren

 

Postadres:

Postbus 18

6990 AA  Rheden

Telefoon: (026) 497 93 33

E-mail

 

 


ABP, actie "Check je pensioen"

Samen sparen voor jouw pensioen

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Maandelijks sparen wij hiervoor samen een aanzienlijk bedrag. Op die manier ontvang je straks, als je niet meer werkt, een aanvullend inkomen. Maar je pensioen kan morgen ook al ingaan! Het loont dus zeker de moeite om er naar te kijken.

Jij zit aan de knoppen

Voor jou is pensioen misschien dichterbij dan voor je collega. Iedereen is er op zijn eigen manier mee bezig. Of misschien nog helemaal niet. Wij voelen ons in ieder geval verantwoordelijk dat je een helder beeld hebt van je pensioen. Maar ook dat je alle mogelijkheden kent om je pensioen aan jouw wensen aan te passen. Maar je zit zelf aan de knoppen!

 

Pensioen… hoe, wat, wanneer?

Dat zie je in MijnABP. Dit is jouw online pensioendossier waar je in één oogopslag ziet welk pensioen je straks netto ontvangt. Maar je kunt meer met MijnABP. In Mijn ABP zit je zelf aan de knoppen. Letterlijk…! Je kunt spelen met verschillende situaties en ziet direct wat dit voor jouw pensioen betekent. Weet jij bijvoorbeeld wat er gebeurt als je plotseling arbeidsongeschikt raak, of als jij en je partner uitelkaar gaan? In Mijn ABP bepaal je ook hoe je straks met pensioen wilt gaan. Je kunt met deeltijdpensioen, eerder of juist later met pensioen gaan. Misschien wil je de eerste jaren ook een hoger inkomen ontvangen. De keuze is aan jou.

Waar vind je MijnABP

Via de website mijn.abp.nl log je in op MijnABP. Om toegang te krijgen tot Mijn ABP gebruikt je je DigiD. Op die manier wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht en weet je zeker dat jouw gegevens voor anderen niet zichtbaar zijn.