Kennismaken & vacatures

Tien openbare basisscholen (obs), één school voor speciaal basisonderwijs (sbo)

Scholengroep Veluwezoom is de stichting voor openbaar primair onderwijs in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Met de leerlingen, hun ouders en de omgeving vormen wij elf goede, fijne scholen. Er is ruimte voor ieders ideeën en opvattingen. Onze basisscholen staan midden in de samenleving: ikjijwij verbindt en inspireert.

 

Het onderwijs is in handen van - gemiddeld - 175 medewerkers, 115 fte groepsleerkrachten, (onderwijs)ondersteunend personeel en directieleden. Scholen werken samen in onderwijsteams. De staf is compact en wordt op inhoudelijke vragen aangevuld met externe deskundigheden.

 

Lees verder onder het organogram.

Organogram

 

 

Missie: samen doelen bereiken

Logo ikjijwijMet ikjijwij bieden wij onze leerlingen een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs. Door het werken aan een positieve leerhouding, een goede samenwerking, en het ontwikkelen en koesteren van nieuwsgierigheid worden doelen bereikt. Naast het actief opbouwen van kennis, stimuleren wij leerlingen hoge verwachtingen te hebben, bewust te worden van hun talenten en hun eigen leerstrategie. Samen leren en volop de gelegenheid jezelf te zijn.

ikjijwij zie je terug in hoe wij ons organiseren. Beleid ontwikkelen we in samenspraak, in panels en meet ups. Er zijn levendige kenniskringen van iCoaches, intern begeleiders en leerkrachten, georganiseerd rond thema’s als taal, rekenen, nieuwsgierigheid en hoogbegaafdheid.

Sonja de Bruijne  

Nieuwsgierigheid draagt bij aan drive, fun en flow bij het leren.

 

Sonja de Bruijne, leerkracht en onderzoeker

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren