Scholengroep Veluwezoom

Bezoekadres:

Doesburgsedijk 7

6953 AK  Dieren

 

Postadres:

Postbus 18

6990 AA  Rheden

Telefoon: (026) 497 93 33

E-mail

 

 


Basisschool De Expeditie. Ontdek de wereld en groei!

donderdag 6 september 2018 - 15:00
Logo de Expeditie-rgb

Basisschool 't Schaddeveld in Dieren heeft een nieuwe naam gekregen: de Expeditie. De nieuwe schoolnaam en bijbehorend logo zijn onthuld door de burgemeester, de heer Carol van Eert en de voorzitter van college van bestuur, mevrouw Hannelore Bruggeman. 

Al het goede van de schoolverbeteringen van de afgelopen jaren zijn in een sterk nieuw concept verwerkt. In de maanden voor de zomervakantie hebben de kinderen al kennis kunnen maken met de onderdelen van het nieuwe concept.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen ontdekken. Op onze kleinschalige school krijgen de kinderen de kans om samen op expeditie te gaan. Zo wordt leren een echte belevenis en betekenisvol. Door ons thematisch onderwijs blijven we dichtbij de verwondering en interesse van kinderen en is er samenhang in het leren. Wij besteden extra aandacht aan Natuur en Techniek omdat we geloven dat kinderen beter leren als ze worden uitgedaagd tot proefondervindelijk onderwijs. Kinderen werken bij ons veel samen en leren zo van en met elkaar. Ze werken met eigen doelen en worden mede-eigenaar gemaakt van hun eigen leren en dat motiveert.

onderzoek doen
voorkant school