Voorbeeld projecten

Bij de start van 'ik, jij, wij' in mei 2013 hebben ouders en directeuren ter inpiratie een project gekozen waarmee ze schooljaar 2013-2014 aan de slag willen gaan.

Rheder Enk

Het project ‘Schoonmaakdag in de buurt’ is geadopteerd door Berko Mulder (MR-lid, lid Kenniskring en ouder) en Bart Bosman (ouder en ‘ik, jij, wij’-ambassadeur) van Rheder Enk: “Bij onze nieuwe school en het nieuwe schoolplein hoort nu eenmaal een schone omgeving! “


Daltonschool Prinses Margriet

‘Leerlingenraad’, is geadopteerd door Daltonschool Prinses Margriet. “We gaan vanaf groep 5 een leerlingenraad starten, zodat kinderen kunnen mee discussiëren en mee beslissen.” Op de foto v.l.n.r. Dennis de Ruiter (leerkracht), Conny Blaauw (directeur), Marit van Daalen (leerkracht), Miranda Derksen (lid MR) en Manon Kelderman (leerkracht).


De Kameleon

‘Deze week besteden we aandacht aan de passie of hobby van … en dat kan zijn een leerling, leerkracht, ouder of kleuter’. Dit project adopteren Marcelle Visser (directeur en lid Kenniskring Identiteit) en Eric Slag (leerkracht en lid Kenniskring Identiteit) voor De Kameleon.


’t Sterrenbos

Speciale basisschool ’t Sterrenbos kiest voor ‘Mooi schoolplein’. Het team heeft de ambitie om bij de prachtig gerenoveerde school in Dieren een goede speelomgeving te creëren. Op de foto v.l.n.r. Annemieke Hogerbrugge (ouder), Johan Vijfvinkel (MR-lid, lid Kenniskring Identiteit), Marc Nieuwland (leerkracht, lid Kenniskring Identiteit) en Marja Wegman (directeur).


‘t Schaddeveld in Dieren

'Uitbreiden van de ouderavond', dat is de keuze van Peter de Bruijn (directeur) en Antoinet Roeling (MR en ouder) ‘t Schaddeveld in Dieren.